Συζητάει με Λουντογκόρετς για Ντουά η ΑΕΚ (video)

Σε διαπραγματεύσεις με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κουαντό Ντουά βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους Βούλγαρους να παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Ελβετού επιθετικού.

Οι Βούλγαροι αποκάλυψαν τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κουαντό Ντούα τονίζοντας πως η μεταγραφή του Ελβετού είναι τελειωμένη με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως να μην επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ τους, ωστόσο είναι γεγονός πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στο πρόσωπο του διεθνούς Ελβετού επιθετικού που προσφάτως συμμετείχε με την Εθνική της χώρας του στο Euro της Γερμανίας πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Ο Ντουά βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στην λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τα μεταγραφικά της Ένωσης, ωστόσο αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όπως και το γεγονός ότι μετακίνησή του στους “κιτρινόμαυρους” είναι πιθανή.

Τούτη την ώρα οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο είναι η αλήθεια, αλλά για την ώρα καμία μεταγραφή Ντουά στην ΑΕΚ δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη, με το θέμα να κλείνει θετικά ή αρνητικά τα επόμενα 24ωρα.

Τι λένε οι Βούλγαροι

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «aktualno.bg»: «οι διοικήσεις ΑΕΚ και Λουντογκόρετς έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τον παίκτη» και εν συνεχεία επισημαίνεται πως «τα πάντα για το deal έχουν καθοριστεί, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθυστερεί την οριστικοποίησή του, καθώς δεν μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τα αφεντικά της αθηναϊκής ομάδας για τους προσωπικούς του όρους. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθούν και ο Ντούα να φορέσει την ομάδα της ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.