ΑΕΚ: “Αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ το deal για Ντουά”

Τις λεπτομέρειες τις επικείμενης συμφωνίας της ΑΕΚ με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κουαντουό Ντουά αποκαλύπτει το γερμανικό Kicker τονίζοντας πως η Νυρεμβέργη θα επωφεληθεί από το deal.

Ακόμα ένα δημοσίευμα που φέρνει τον Κουαντουό Ντουά προ των πυλών της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με το γερμανικό Kicker το deal με την Λουντογκόρετς είναι δεδομένο με τη Νυρεμβέργη που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% να βγαίνει κερδισμένη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον Κουαντουό Ντουά όσο και με την Λουντογκόρετς προκειμένου να κλείσει το deal και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 27χρονο Ελβετό επιθετικό.

Στην πολύ πιθανή συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς για τον Ντουά στέκεται και το γερμανικό Kicker αποκαλύπτοντας τα οικονομικά δεδομένα του επικείμενου deal καθώς η πρώην ομάδα του 27χρονου Ελβετού επιθετικού, η Νυρεμβέργη, θα επωφεληθεί από αυτό.

Όπως αναφέρει το Kicker, η ΑΕΚ και η Λουντογκόρετς είναι αρκετά πιθανό να τα βρουν σε ένα μεσαίο επταψήφιο νούμερο, δηλαδή κοντά στα 5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, ενώ τονίζει ότι η Νυρεμβέργη, που είχε πουλήσει τον Ντουά στη Λουντογκόρετς έναντι 3,5 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι, κατέχει ποσοστό μεταπώλησης σχεδόν 20% που σημαίνει ότι εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.