Asteras Aktor: Στη λέσχη των 200άρηδων ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έγραψε ιστορία στο παιχνίδι του Astera Aktor με τον Βόλο.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, ο Νίκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 200η φορά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και μπήκε σε μια λίστα 536 ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει αυτό το όριο από τους σχεδόν 9.000 που έχουν αγωνιστεί από το 1959-60 στην Α’Εθνική/Super League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 2 Φεβρουαρίου 2014, όταν υπερασπίστηκε την εστία του Πανιωνίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, η οποία κρίθηκε υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Διαμαντάκου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε απέναντι στον Παπαδόπουλο.

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε 41 συμμετοχές, ενώ έχει και 25 με τη Λαμία. Οι περισσότερες παρουσίες του είναι με τα χρώματα του Astera Aktor (134 αγώνες – 1 γκολ). Το μοναδικό τέρμα της καριέρας του το είχε σημειώσει στις 21 Μαρτίου 2021 στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της Αρκαδίας με τον Πανθηναϊκό (2-2) για τα Playoffs ΤΗς Super League .

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα 67 από τα 200 παιχνίδια του στη Super League, ενώ έχει βρεθεί αντιμέτωπος τις περισσότερες φορές με τον Ολυμπιακό (17 αναμετρήσεις) και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός με 16 αναμετρήσεις.

Το καλύτερο ρεκόρ το έχει απέναντι στον ΟΦΗ, αφού έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις επτά από τις έντεκα αναμετρήσεις με την ομάδα της Κρήτης, ενώ επτά ανέπαφες εστίες έχει και με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, αλλά σε 16 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Η 100ή του παρουσία έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2019 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός -Asteras Aktor 1-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.