ΠΑΟΚ: Σε συζητήσεις με Μποβέ

Την περίπτωση του νεαρού Ιταλού μέσου Εντουάρντο Μποβέ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 22 ετών, με συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες, ο οποίος ωστόσο δεν καλύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στην ομάδα του.

Ο Μποβέ δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στους “τζαλορόσι” οπότε ψάχνει να ενσωματωθεί σε μία ομάδα όπου θα μπορεί να φανεί χρήσιμος και ταυτόχρονα θα του δοθεί η δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του για την περίπτωση του ΠΑΟΚ και φάνηκε να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταπήδησης του σε ομάδα του εξωτερικού.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρεί και ότι ο Μποβέ είναι σε θέση να του δώσει πολύτιμες λύσεις στο χώρο του κέντρου.

Πρόθεση των υπεύθυνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι σε πρώτη φάση να έρθει δανεικός ο ποδοσφαιριστής και εφόσον τελικά παραμείνει κάτοικος Τούμπας, οι Ιταλοί βάζουν ρήτρα ύψους 12.000.000 ευρώ για την απόκτηση του, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση να διατηρήσουν κάτι παραπάνω από το 50% των δικαιμάτων του.

Απ΄ ότι φαίνεται όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες έχουν συμφωνηθεί, οπότε απομένει το “ναι” του ποδοσφαιριστή που είναι στο τελικό στάδιο της εξέτασης των υπόλοιπων προτάσεων που έχει στα χέρια του και οι οποίες σίγουρα δεν έχουν την προοπτική που του δίνει ο ελληνικός σύλλογος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.