Παναιτωλικός: Η άκαρπη δεκαετία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τι δεν έχει καταφέρει ο Παναιτωλικός τα τελευταία δέκα χρόνια απέναντι στον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναιτωλικού για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League και κράτησε τους Αγρινιώτες για δέκα χρόνια μακριά από το θετικό αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 18 για το πρωτάθλημα και οι 2 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όλες τις φορές, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πανηγύρισε καθώς η ομάδα του Αγρινίου απέτυχε να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, οι Αγρινιώτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό σε αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ από το 2015! Η τελευταία φορά που η ομάδα του Αγρινίου «προσγείωσε» τον ΠΑΟΚ και πήρε το «τρίποντο» ήταν τη σεζόν 2014/15 με 2-1, ενώ στην αμέσως μετά αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στις 22 Νοεμβρίου 2015, ο Παναιτωλικός κατάφερε να κατακτήσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το αξιοπερίεργο είναι ότι και οι δύο αυτές αναμετρήσεις διεξήχθησαν στην Τούμπα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να φτάσουμε στο μακρινό 2013 προκειμένου να βρούμε την τελευταία φορά όπου οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού είδαν την ομάδα τους να κατακτά τους 3 βαθμούς στο σπίτι τους!

Το αρνητικό σερί του Παναιτωλικού ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου 2016 όπου και είχε ηττηθεί στην έδρα του με 3-0 και συνεχίζεται έως τη φετινή σεζόν με την έκτος έδρας αναμέτρηση πριν λίγες μέρες. Σε αυτές τις 20 αναμετρήσεις η εστία του Παναιτωλικού έχει παραβιαστεί 45 φορές, ενώ αυτή των πρωταθλητών μόλις 9.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.