Βρήκε τον φορ της η ΑΕΚ!

Ετοιμάζει πρόταση σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ σε επιθετικό που έχει σκοράρει δύο φορές σε ευρωπαϊκά ματς απέναντι στον Ολυμπιακό...

Για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Βινσάν Αμπουμπακάρ από την Μπεσίκτας κάνουν λόγο στην Τουρκία!

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Αjansspor» και του δημοσιογράφου Σαλίμ Μανάβ, η Ένωση έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον 32χρονο επιθετικό και αναμένεται να κινηθεί και επίσημα για να τον κάνει δικό της.

Άλλωστε η ελληνική ομάδα αναζητά σέντερ φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Καμερουνέζος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «αετούς» έως το καλοκαίρι του 2025.

Με την Μπεσίκτας μετράει 60 γκολ σε 117 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την εθνική της χώρας του 39 τέρματα σε 102 εμφανίσεις.

Ο Αμπουμπακάρ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει αγωνιστεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει. Συγκεκριμένα είχε διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Europa League και είχε βρει δίχτυα και στον επαναληπτικό στην έδρα της Μπεσίκτας, ανοίγοντας το δρόμο για το επιβλητικό 4-1. Μάλιστα, σε εκείνο το ματς είχε αποβληθεί στο 39′ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 εκείνη τη στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.