ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Λεβαδειακού

Με πρωϊνή προπόνηση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνέχισε η ΑΕΚ την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό (19.00, Novasports 2)

Με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα συνέχισε η ΑΕΚ την Τετάρτη (28/8) την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Προπονητής και ποδοσφαιριστές προσπαθήσουν να ξεχάσουν το ατυχές αποτέλεσμα με τη Λαμία και πλέον αποκλεισιτκός τους στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες σε μια έδρα που θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους.

Ο Ματίας Αλμέιδα καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των γνωστών Μπρινιόλι και Γιόνσον που παραμένουν εκτός προπονήσεων.

Κατ΄ουσίαν το απουσιολόγιο του τεχνικού της Ένωσης είναι “λευκό” και αυτό βοηθάει στο να κλείσει η πρώτη τριάδα των αγώνων με μια νίκη που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, κόντρα σε μια ομάδα η οποία απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (με τον Παναθηναϊκό) ότι είναι αξιόμαχη και ικανή να κόψει βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.