Άρης: Προς δανεισμό στην Κύπρο ο Παναγίδης

Ο Μιχάλης Παναγίδης είναι πιθανό να δοθεί δανεικός από τον Άρη σε κυπριακή ομάδα, για να βρει χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν, κάτι που δύσκολα θα γίνει στους "κίτρινους"

Ο Άρης από την περασμένη σεζόν δείχνει ότι θέλει να ποντάρει στο πρότζεκτ που ακούει στο όνομα Μιχάλης Παναγίδης, μιας και πρόκειται για παίκτη βγαλμένο από τις ακαδημίες του. Ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός πήρε συμμετοχές την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, όμως, για διάφορους λόγους δύσκολα αυτό θα επαναληφθεί την τρέχουσα. Έτσι, οι “κίτρινοι” συζητούν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό -και πιο συγκεκριμένα σε κυπριακό σύλλογο, μιας και το ενδιαφέρον από τη Μεγαλόνησο είναι μεγάλο.

Με την παρουσία άλλων έξι συνολικά μεσοεπιθετικών στην ομάδα, η τεχνική ηγεσία του Άρη κρίνει ότι είναι προτιμότερο να πάει σε κάποια ομάδα ως δανεικός ο Παναγίδης, όπου θα έχει πιθανότητες να αγωνιστεί και να “ψηθεί” ποδοσφαιρικά, από το να είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, χάνοντας πολύτιμο χρόνο σε μια κρίσιμη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι διάφοροι σύλλογοι, πολλοί από την Κύπρο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εντάξουν τον Παναγίδη στο δυναμικό τους την ερχόμενη σεζόν. Ειδικότερα, ο Εθνικός Άχνας δείχνει πιο “ζεστός” και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται ότι είναι προχωρημένες. Όπως και να έχει, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση κι αν τελικώς ο Παναγίδης όντως συνεχίσει αλλού ως δανεικός για μία σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.