Μάντζιος: “Νίκη με τον Αστέρα και για τον κόσμο μας, που θα λείπει”

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για τον ερχόμενο (31/8) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι οι "κίτρινοι" θέλουν μόνο το τρίποντο στο άδειο λόγω τιμωρίας "Κλ. Βικελίδης"

Ο Άρης πήρε θετικά αποτελέσματα με τον κόσμο του στο πλευρό του στα πρώτα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, που ήταν εκτός έδρας, με αντιπάλους κατά σειρά τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό, όμως, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρησης της τρέχουσας σεζόν θα παίξει με τις κερκίδες στο “Κλ. Βικελίδης” άδειες, λόγω τιμωρίας. Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (29/8) στη NOVA εν όψει της ερχόμενης συνάντησης με τον Αστέρα Τρίπολης (31/8), τόνισε ότι οι “κίτρινοι” πρέπει να ξεπεράσουν αυτή τη δυσκολία και να φτάσουν στη νίκη και για τους απόντες οπαδούς της ομάδας.

Αρχικά, ο προπονητής του Άρη σχολίασε σχετικά με τον ερχόμενο αγώνα, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο: “Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο Αστέρας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έκανε μια δυνατή νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά στο εντός έδρας που έπαιξε στη συνέχεια, με αντίπαλο τον Βόλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γενικώς, όμως, είναι μια ομάδα σοβαρή, που χρειάζεται να την προσέξουμε ιδιαίτερα”.

Στην ερώτηση πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα ο Άρης, με βάση την εικόνα της ομάδας της Τρίπολης στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, απάντησε ο Μάντζιος: “Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας περισσότερο. Πρέπει εμείς να παρουσιαστούμε καλά, έχοντας την εικόνα που δείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στις Σέρρες. Κι ακόμη καλύτεροι, σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αυτά μάς ενδιαφέρουν πρωτίστως”.

Ερωτώμενος αν αλλάζει η προσέγγιση του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή αυτό είναι εντός έδρας ενώ τα δύο προηγούμενα εκτός, ο Μάντζιος είπε: “Δεν αλλάζει κάτι… Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη, όπως και στα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας. Μόνο γι’ αυτήν θα παίξουμε. Πάμε με την ίδια νοοτροπία και την ίδια θέληση να πετύχουμε το στόχο μας”.

Αναφορικά με την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, τόνισε ο Μάντζιος: “Πράγματι, δεν θα υπάρχει κόσμος στον αγώνα αυτόν. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και για τον κόσμο μας! Σίγουρα είναι απώλεια για εμάς, γιατί η βοήθεια του κόσμου μας είναι μεγάλη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας”.

Σχετικά με τους νεοφερμένους στην ομάδα κι αν αυτοί έχουν δέσει με τους παλιούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, που είχαν θετικό πρόσημο για τους “κίτρινους”, ο Μάντζιος διευκρίνισε: “Ό,τι θετικό παίρνει μια ομάδα, είναι καλό για την ψυχολογική της διάθεση συνολικά. Ειδικά όταν είναι μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα στην πραγματικότητα των επίσημων υποχρεώσεων. Επομένως, μόνο κέρδος ήταν οι βαθμοί που πήραμε τις πρώτες δύο αγωνιστικές για τη συνολική μας λειτουργία. Οι νέοι παίκτες κάθε εβδομάδα που περνάει, δένουν καλύτερα με την ομάδα. Η διακοπή που υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα, μάς δίνει το χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο και καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.