ΠΑΟΚ: “Εισιτήρια για Ατρόμητο τέλος, μην αγοράζετε σε άλλες θύρες”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων που εξασφάλισε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (1/9), εφιστά την προσοχή των φίλων της ομάδας να μην προμηθεύονται κάρτες εισόδου σε άλλες θύρες

Την προσοχή των φίλων της ομάδας επέστησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τον ερχόμενο (1/9) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον σύλλογο ζήτησαν από τους οπαδούς να μην προμηθεύονται εισιτήρια σε άλλες θύρες, καθώς αυτά που εξασφάλισαν στη Θύρα 1 του γηπέδου έχουν εξαντληθεί, και υπάρχει κίνδυνος να μην τους επιτραπεί η είσοδος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες (29/8) ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Τα εισιτήρια αυτά ήταν για τον τομέα 1.3 στη Θύρα 1. Μιας και τα πρώτα διαθέσιμα τελείωσαν γρήγορα, οι “ασπρόμαυροι” εξασφάλισαν σήμερα (30/8) κάποια έξτρα κομμάτια για τους τομείς 1.1 και 1.2 για την ίδια κερκίδα, τη Θύρα 1.

Και τα έξτρα εισιτήρια, όμως, διατέθηκαν άμεσα, όπως ενημέρωσε το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για να μην υπάρξει πρόβλημα, λοιπόν, οι “ασπρόμαυροι” διοικούντες ζητούν από τους φίλους της ομάδας να μην αγοράζουν εισιτήρια σε άλλες θύρες, καθώς θα γίνεται έλεγχος από την Αστυνομία. Αν από τον έλεγχο αυτόν επιβεβαιώνεται ότι ο κάτοχος είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, οι αστυνομικοί θα του απαγορεύουν την είσοδο στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.