Άρης: Χωρίς Βέλεθ με Αστέρα Τρίπολης

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό (31/8) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί

Ο Φραν Βέλεθ δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί από χθες (29/8). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό (31/8) εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Τουτέστιν, ο προπονητής των “κίτρινων” καλείται να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Γιακούμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Ο Βέλεθ ήταν η βασική επιλογή του Μάντζιου για μία από τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό, κατά σειρά. Από τη στιγμή που ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι διαθέσιμος, οι επιλογές του προπονητή του Άρη είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ και ο Φαμπιάνο. Ο πρώτος είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς ήταν παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Ο δεύτερος, που μετρά λίγες ημέρες προπονήσεων με την ομάδα μετά την επιστροφή του σε αυτήν, δένει καλύτερα με τον Μπράμπετς, ως γνωστόν από τις προηγούμενες σεζόν. Επομένως, η επιλογή του Μάντζιου δεν είναι εύκολη.

Κατά τα λοιπά, εκτός αποστολής ο Μάντζιος άφησε και τον τιμωρημένο Σουλεϊμάνοφ, αλλά και τους Πάβισιτς, Παναγίδη, Κυριαζή και Αγοραστό, τους τέσσερις τελευταίους για λόγους τακτικής. Οι παίκτες που επέλεξε να πάρει μαζί του είναι οι εξής: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron και Φετφατζίδης.  

Η αποστολή από τον Μάντζιο ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα, που έγινε σήμερα (30/8) το απόγευμα στο Δασυγένειο. Σε αυτήν, ο προπονητής του Άρη έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, για τον τρόπο που σχεδιάζει να αντιμετωπίσουν αύριο την ομάδα της Αρκαδίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.