Παναθηναϊκός: Τα βλέμματα στραμμένα στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς, ωστόσο, πρέπει να επιστρέψει ξανά στη "ελληνική πραγματικότητα", καθώς τον περιμένει μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, απέναντι στην επικίνδυνη Καλλιθέα.

Συνήθως σε αυτές αναμετρήσεις υπάρχουν δυσκολίες και κίνδυνοι και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Ο ενθουσιασμός από τη μεγάλη πρόκριση, συνήθως φουσκώνει τα μυαλά των ποδοσφαιριστών και ο Παναθηναϊκός δυστυχώς δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Άλλωστε ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Αστέρα, ενώ τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι πράσινοι δεν επιθυμούν να μπλέξουν σε περιπέτειες, γιατί βασικός στόχος δε θα πρέπει ξεχνάμε ότι είναι το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια με μικρομεσαίους αντιπάλους η ομάδα της Αθήνας την έχει πατήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Η Καλλιθέα δεν είναι Άγιαξ, ούτε Λανς, όμως, αν την υποτιμήσεις είναι ικανή να σου κάνει τη ζημιά και να χαλάσει το όμορφο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Το ευχάριστο για τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνίστηκα προβλήματα. Ο τελευταίος σίγουρα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να ξεκουράσει κάποιος ποδοσφαιριστές. Με λίγα λόγια θα κάνει “ροτέισον”, αλλά με μέτρο, καθώς δε θέλει να χαλάσει την ομοιογένεια της ομάδας, όπως συνέβη στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τους Αρκάδες.

Στη διάθεση του τελευταίου τέθηκαν από χθες Γερεμέγεφ και Μπάλντοκ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν κανονικά.

* Στη φυσική του έδρα επιστρέφει αύριο το βράδυ ο Παναθηναϊκός, με τον κόσμο στο πλευρό του, αφού οι φίλοι του ήδη προμηθεύονται από χθες τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν. Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ για τα δυο “πέταλα” και φθάνουν μέχρι τα 30 ευρώ στην κεντρική κερκίδα, (θύρα 10).

* Βατή χαρακτηρίζεται από ανθρώπους του Παναθηναϊκού η χθεσινή κλήρωση, καθώς οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι στα μέτρα του, με εξαίρεση ίσως την Τσέλσι, την οποία όμως, θα αντιμετωπίσουν οι πράσινοι εντός έδρας στην πρεμιέρα και αυτό σίγουρα είναι θετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.