Καραπαπάς: «Ο Ποντένσε λειτούργησε ως επαγγελματίας, θα κόστιζε 37 εκατομμύρια η μεταγραφή!» (pics)

Ο Κώστας Καραπαπάς εξήγησε στους φίλους του Ολυμπιακού τα δεδομένα στην υπόθεση Ποντένσε, αποκαλύπτοντας όλες τις οικονομικές πτυχές και αποκαλύπτοντας στο τέλος ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε λειτούργησε ως επαγγελματίας ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε περισσότερο από όσο έπρεπε.

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ πρέπει να θεωρείται δεδομένη και έτσι ο Κώστας Καραπαπάς αποφάσισε να αποκαλύψει την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στον Πορτογάλο άσο, αλλά και πόσα ζητούσε ο παίκτης.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν στον Πορτογάλο εξτρέμ πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές 2.2 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με τα οποία θα ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ. «Στην Ελλάδα τέτοιο συμβόλαιο δεν έχει υπάρξει! Με εφορίες και μανατζερικά ο σύλλογος θα πλήρωνε 4-4.5 εκατ. τον χρόνο, 12-13 εκατ. για 3 χρόνια… και 7 συν μπόνους μεταγραφής στη Γουλβς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Στη συνέχεια ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου αποκάλυψε τις απαιτήσεις που είχε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικό, που ουσιαστικά κατέστησαν ανέφικτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής. «Ο Ποντένσε ζητούσε από τον Ολυμπιακό 3 εκατ. καθαρά συν μπόνους και 5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Με νορμάλ μπόνους και τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και με μία νορμάλ πορεία στην Ευρώπη, ο Ντάνιελ θα έφτανε στα 4-4.5 εκατ. τον χρόνο. Για την ομάδα θα ήταν με εφορίες και μανατζερικά κοντά στα 6 εκατ. τον χρόνο. Δηλαδή 5Χ6=30! Συν 7 η Γουλβς. 37 εκατ.», ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά όσα εξήγησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού με αναρτήσεις του στο Instagram:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.