Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0: «Σεφτέ» στο πρωτάθλημα με κυριαρχία και υπέροχα γκολ

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη - την πρώτη του στη φετινή Super League - χάρη σε τρεις πολύ όμορφες ενέργειες των Λομόνακο (27'), Ντίαζ (50') και Μπουζούκη (75').

Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο τρίτο ματς της Super League και «έσπασε» το ρόδι για την φετινή σεζόν! Λομόνακο (27′), Ντίαζ (50′) και Μπουζούκης (75′) οι σκόρερ για τα «καναρίνια» που κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν ενώ η αλήθεια είναι ότι βάση της εικόνας του ματς ο Πανσερραϊκός άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Τομάς στο δοκάρι, ο Λομόνακο στα δίχτυα

Η πρώτη τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι άνηκε στον Πανσερραϊκό. Στο 20ο λεπτό ο Ματίας Τομάς εκτέλεσε από πολύ μακριά και ο Τσάβες για καλή του τύχη είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του. Στην επαναφορά ο Τομάς εκτέλεσε ξανά έξω από την περιοχή και ο Τσάβες με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Αφού δεν σκόραραν οι φιλοξενούμενοι σε αυτή την σπουδαία διπλή ευκαιρία, οι γηπεδούχοι στο 27ο λεπτό με τον Λομόνακο κατάφεραν να κάνουν το 1-0. Ο Αργεντινός επιθετικός κέρδισε μία κόντρα και εκτέλεσε για να κερδίσει τον Γκουγκεγκασβίλι.

Ο Λομόνακο χάνει «χρυσή» ευκαιρία για το 2-0

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λέπτο στο Αγρίνιο ο Λομόνακο είχε «χρυσή» ευκαιρία να βάλει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, όταν ο Γκουγκεγκασβίλι πραγματοποίησε τραγική έξοδο και ο Αργεντίνος βρέθηκε ολομόναχος μπροστά στον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Ο Λομόνακο έσκαψε την μπάλα αλλά εκείνη έφυγε εκτός της ανυπεράσπιστης εστίας του Γκουγκεγκασβίλι.

Ιδανικό ξεκίνημα στο β’ μέρος με σουτάρα Ντίαζ

Πέντε λεπτά μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ντίαζ με μία εκπληκτική προσωπική ενέργεια και ένα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά΄και πάλι χωρίς να καταφέρει να βρει κάτι ουσιώδες μπροστά από την εστία του Τσάβες.

«Κερασάκι στη τούρτα» ο Μπουζούκης

Στο 75ο λεπτό από τυφλή απομάκρυνση του Κουτσογούλα η μπάλα στρώθηκε στον Μπουζούκη, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Άλλο ένα εξαιρετικό σουτ που πήγε στην εστία σήμερα για τους Αγρινιώτες.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας (33′ Μπουζούκης), Λιάβας (80′ Μπακάκης), Πέρεθ, Μπελεβώνης (80′ Νικολάου), Τορεχόν, Λομόνακο (71′ Μάιντεβατς), Ντίας (71′ Μαρτίνεζ)

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Γκουγκεγκασβίλι, Κουτσογούλας (85′ Μασκανάκης), Πεταυράκης, Ντέλετιτς, Λιάσος (58′ Περούτσι), Μπετανκόρ (70′ Γκίγκιτς), Τομάς, Στάικος (70′ Καπτούμ), Μπέργκστρομ, Χαντάκιας (46′ Φαρές), Σαλαζάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.