ΠΑΟΚ: Για το «διπλό» στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (20:30 Novaspots Prime).

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στη φετινή Stoiximan Super League και πρώτη εκτός έδρας, μετά τις νίκες επί Πανσερραϊκού και Παναιτωλικού στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Τόμας και Τάισον, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, λόγω ενοχλήσεων. Επίσης, εκτός έμειναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ασπρόμαυρων», οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί στο Περιστέρι με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Κετζιόρα και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπάμπα και Γιόνι θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σβαμπ και Καμαρά να είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.