Γουίλιαν: «Έχω πολλές προτάσεις»

Ο Γουίλιαν αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, τις οποίες εξετάζει πριν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του έως το 40 του χρόνια, ενώ συμπλήρωσε πως νιώθει καλά από πλευρά φυσικής κατάστασης.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος παίκτης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού δήλωσε στο «BBC»: «Κοιτάζω αυτή τη στιγμή τις επιλογές που έχω. Βλέπω στην Ευρώπη, στην Αγγλία, στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο MLS, η Βραζιλία δεν είναι στις επιλογές μου. Προσπαθώ να δω τι υπάρχει για να πάρω τη σωστή απόφαση. Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω για την επόμενη πρόκληση».

Στη συνέχεια, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στα δύο χρόνια που ήμουν στη Φούλαμ δεν είχα προβλήματα. Δουλεύω στο γυμναστήριο, αλλά φυσικά είναι διαφορετικό από να προπονείσαι καθημερινά με μια ομάδα. Αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ομάδα μου. Μπορώ να παίζω ίσως ως τα 40. Νιώθω ότι έχω κίνητρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.