Με επιθετικό σχήμα σήμερα το βράδυ ο Παναθηναϊκός

Την ενδεκάδα που παρέταξε η κόντρα στη Λανς με δυο ή το πολύ τρεις αλλαγές, θα παρατάξει σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κόντρα στην Καλλιθέα, ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο τελευταίος θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό, ώστε να μη χαλάσει την ομοιογένεια της ομάδας, όπως συνέβη στην πρεμιέρα κόντρα στους Αρκάδες, ματς στο οποίο οι πράσινοι στραβοπάτησαν.

Η λογική λέει ότι θα παρατάξει ένα σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς και τον Σπόραρ ύστερα από καιρό, στην αρχική ενδεκάδα. Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις οι πράσινοι θα παραταχθούν με την ακόλουθη σύνθεση.

Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα δεξιά Βαγιαννίδης και αριστερά Μαξ, με στόπερ τους Σένκεφελντ και Γεντβάϊ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Μπακασέτας, Τετέ και Μαξίμοβιτς, ενώ στην επίθεση θα χρησιμοποιήσει τους Μαντσίνι, (δεξιά), Σπόραρ, στην κορυφή και Πελίστρι, (αριστερά).

Στο μεταξύ, εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση επιθετικού μέσου, αλλά και εξτρέμ. Στο στόχαστρο της αθηναϊκής ΠΑΕ βρίσκονται ήδη κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι συζητήσεις γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προχωρήσουν οι υποθέσεις των παικτών που βρίσκονται υπό παραχώρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.