Ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε στον Λουτσέσκου: «Δεν είναι το Μπερναμπέου αλλά είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα» (video)

Ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον «κακό αγωνιστικό χώρο», που έκανε λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, και ήταν κατηγορηματικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη κάμερα της Nova μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απλά κάναμε κάποια μικρά λάθη σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα. Όπως για παράδειγμα στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και έπρεπε απλά να διώξουμε την μπάλα. Όπως επίσης και το δεύτερο που δεχθήκαμε ήταν πραγματικά δικό μας λάθος. Έτσι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε αναγκάζουν να χάσεις το παιχνίδι και πραγματικά ήταν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με στόχο να διορθώσουμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά». 

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που έκανε λόγο μεταξύ άλλων για κακό αγωνιστικό χώρο:

«Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα που μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν είναι το Μπερναμπέου, στο οποίο έχω παίξει, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλός ο αγωνιστικός χώρος.»

Για το αν η διακοπή αν θα βοηθήσει την ομάδα του: 

«Έχουμε παίξει μέχρις στιγμή τρία παιχνίδια, έχουμε πάρει δύο βαθμούς κόντρα σε δυσκολοκατάβλητους αντιπάλους, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα δουλέψουμε σκληρά στην διακοπή που έχουμε. Επίσης έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, τους οποίους θέλουμε να τους εντάξουμε στο σύνολο των υπολοίπων παικτών. Θεωρώ πως είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά θεωρώ πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.