Παναθηναϊκός: Αγωνία και για τον Μαξίμοβιτς στους πράσινους

Προβληματισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό, καθώς, το στραβοπάτημα κόντρα στην Καλλιθέα ήταν ένα πισωγύρισμα άνευ προηγουμένου.

Στο “τριφύλλι” ψάχνονται για να βρουν τι συμβαίνει και η ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας, δεν μπορεί να βρει ακόμα τα πατήματα της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με το “καλημέρα” οι πράσινοι έχουν απομακρυνθεί πέντε ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή και δικαιολογημένα υπάρχει αγωνία στα υψηλότερα κλιμάκια της ΠΑΕ για τη συνέχεια.

Βέβαια, η γκρίνια και η εσωστρέφεια φέρνει περισσότερα προβλήματα και δυστυχώς αρκετοί οπαδοί δεν έχουν καταλάβει ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της μόνο με στήριξη και υπομονή. Χθες βράδυ, πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι, μερίδα φιλάθλων αντί αποθεώσει την ομάδα για τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς, αποδοκίμαζε τον ιδιοκτήτη.

Δυστυχώς, αυτό το εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό χώρο, αλλά και όσοι εργάζονται στο σύλλογο. Σίγουρα δε βοηθάει τον Παναθηναϊκό από κάθε άποψη.

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι στα δύσκολα οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν.

Σε κάθε περίπτωση είναι παράλογο και άδικο ένας άνθρωπος να αποδοκιμάζεται, ενώ έχει δώσει μόνο φέτος πολλά εκατομμύρια για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος ταυτόχρονα  αρνείται προσφορά 30εκ ευρώ από μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού για να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, προκειμένου να παραμείνει δυνατό το ρόστερ.

Σα να μην έφθανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και γι αυτό το λόγο δε χρησιμοποιήθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της Λεωφόρου από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των πράσινων και είναι στην αναμονή για τα αποτελέσματα. Ενδέχεται τις προσεχείς μέρες να υποβληθεί σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, όσο και αν φαίνεται αθώο, είναι ύπουλο και πολλές φορές χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αλλά και χρόνο.

Το κακό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είχε βρει τη φόρμα του και δυστυχώς θα απουσιάσει από ορισμένα κρίσιμα ματς που θα δώσει η αθηναϊκή ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έκτος και αν είναι κάτι επιπόλαιο, κάτι που όλοι εύχονται και επιστρέψει γρηγορότερα, εφόσον υποβληθεί σε εντατική θεραπεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.