Ρ. Μπάμπα: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ κανονικά» (videos)

Ο 30χρονος διεθνής Γκανέζος αμυντικός του «Δικεφάλου» πήρε θέση για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο Περιστέρι, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής...

Όπως είναι λογικό κι επόμενο, μεγάλη συζήτηση έχει «σηκώσει» η φάση του ακυρωθέντος γκολ στο Περιστέρι, που θα έδινε «αέρα» δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στο χρονικό σημείο που έλαβε χώρα.

Μια διαιτητική απόφαση, αποτέλεσμα της επανεξέτασης της φάσης από το VAR καταλογίζοντας φάουλ στον Ράχμαν Μπάμπα, με τον Γκανέζο να τιμωρείται και με κίτρινη κάρτα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας έξω από τ’ αποδυτήρια του γηπέδου στους εκπροσώπου των ΜΜΕ εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα φάουλ, έπρεπε να μετρήσει το γκολ κανονικά. Η πρόθεσή μου ήταν να παίξω και να κινηθώ με την μπάλα προς τα μπρος. Έπρεπε να τρέξω και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να κουνήσω τα χέρια μου. Αυτό το φάουλ που δόθηκε ήταν ένα πραγματικά… soft φάουλ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφών και υπάρχουν πολλές τέτοιες επαφές σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε κάθε αγώνα μεταξύ παικτών που τρέχουν. Δεν ένιωσα κάποια επαφή με αντίπαλο στην φάση και επειδή, όπως είπα πριν, τέτοιες φάσεις γίνονται δεκάδες σε παιχνίδια γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικά… soft φάουλ που δόθηκε για να ακυρωθεί το γκολ αυτό».

Και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη είναι η αλήθεια και ξέραμε από πριν ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο χλοοτάπητας ήταν πολύ πυκνός και δεν μπορούσε να κυλήσει η μπάλα γρήγορα, για να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε. Τελικά καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Κρατάμε το τρίποντο και επίσης κρατάμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για νίκες».

Για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων και μάλιστα με ελάχιστα χρονικά περιθώρια αντίδρασης πρόσθεσε: «Πάντα πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και τα δίνουμε όλα μέχρι το φινάλε του κάθε αγώνα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Είναι αυτός ο χαρακτήρας της ομάδας και αυτός είναι ο δρόμος για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στην σεζόν αλλά ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε».

Κι ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σχολιάζοντας την παρουσία των φίλων της ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου: «Οι φίλαθλοί μας είναι πάντα και παντού δίπλα μας. Τους είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτή την στήριξη που μας δίνουν στα εύκολα και τα δύσκολα. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και για αυτούς που βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα, όπου παίζει ο ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.