T. Μπακαγιόκο: «Να κατακτήσω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ» (video)

Η πρώτη «εξομολόγηση» του 30χρονου Γάλλου μέσου...

Το περασμένο Σάββατο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο καλύπτοντας την αποχώρηση του Σουαλιό Μεϊτέ.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά ο θηριώδης Γάλλος μέσος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μιλώντας στο διαδικτυαλό τηλεοπτικό κανάλι της ΠΑΕ, PAOK TV, για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στα «ασπρόμαυρα», τις πρώτες του εντυπώσεις και τις προσδοκίες του από το νέο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Αναλυτικά όσα όσα είπε ξεκινώντας από τις πρώτες του σκέψεις μόλις πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον της νέας του ομάδας προς το πρόσωπό του: «Για να είμαι ειλικρινής όταν άκουσα για τον ΠΑΟΚ αυτό που γνώριζα είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ με σπουδαία ατμόσφαιρα γύρω του, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Eπίσης η προοπτική της πρόκρισης στο Europa League είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οπότε το να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω το πρωτάθλημα γενικότερα μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τις γνώσεις του γύρω από το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, τον «Δικέφαλο» και την πόλη: «Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι πρωταθλητής! Τι πιο σημαντικό; Γνωρίζω επίσης κάποιους παίκτες όπως τον Ράχμαν Μπάμπα και τον Σουαλιό Μεϊτέ. Μίλησα μαζί τους για τον σύλλογο, τους φίλους της ομάδας, γενικά για το πρωτάθλημα και μου είπαν πολύ καλά πράγματα».

Στη συνέχεια σκιαγράφησε το αγωνιστικό του προφίλ σημειώνοντας τα εξής: «Μπορώ να πω ότι παίζω στο «6» ένας μέσος περισσότερο με αμυντικά χαρακτηριστικά, είμαι κάποιος που του αρέσει να κρατάει την μπάλα, να αμύνεται, να επιτίθεται, να σκοράρει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μου αρέσει να παίζω για τους συμπαίκτες μου και να δημιουργώ όμορφο ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με τις προσδοκίες του: «Να κερδίσω τα πάντα! Είναι απλό. Εφόσον τερμάτισες πέρσι στην κορυφή, πρέπει να το ξανακάνεις, επιπλέον θέλω να κερδίσω κάθε πιθανό τρόπαιο».

Και κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Πρώτον ευχαριστώ που με δέχεστε, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο. Σας χρειάζομαι. Πάμε ΠΑΟΚ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.