Λουτσέσκου: «Συνεχίζουν να κλέβουν τον ΠΑΟΚ!»

Δηλώσεις - φωτιά του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ρουμανία!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του λόγω της διακοπής και επιφύλαξε φαρμακερές ατάκες, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, τελείωσε πολύ όμορφα για εμάς, αλλά να ξέρετε ότι το ματς που κερδίσαμε με τον Άρη ήταν ένα ματς όπου παίξαμε κόντρα στους διαιτητές. Αυτό συμβαίνει και τώρα γιατί κάποιοι έχουν συμφέροντα να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα εκεί, άλλοτε το κάνουμε καλά, άλλοτε λιγότερο καλά, είναι σημαντικό να έχουμε συνολική αγωνιστικότητα».

Για το αν αυτό συμβαίνει επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα από την Αθήνα: «Ίσως αυτό είναι, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης, όχι της Αθήνας. Η Αθήνα είχε πάντα πλεονέκτημα από όλες τις απόψεις έναντι της Θεσσαλονίκης».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι: «Εγώ συνεχίζω να πυροβολώ. Τουλάχιστον μιλώντας, συζητώντας, εξηγώντας τι συμβαίνει και βγάζοντας επιχειρήματα, ο κόσμος καταλαβαίνει. Καταλαβαίνει, δέχεται και σίγουρα αυτό δεν βολεύει αυτούς που είναι στην άλλη πλευρά. Μου επιτίθενται προσωπικά, πολύ καλά, να το κάνουν, αλλά δεν έχουν επιχειρήματα γι΄αυτά που λέω. Γιατί λέω μόνο την αλήθεια και αυτό που βλέπω στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στη διαιτησία. Η ομάδα δεν είναι από την Αθήνα, θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία τρεις φορές πιο δυνατή από τις άλλες ομάδες γιατί πρέπει να παλέψουμε και με τους διαιτητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.