Τ. Τισουντάλι: «Κάνουμε βήματα προόδου και μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα» (video)

Ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός επιθετικός του «Δικεφάλου» μίλησε για τη νίκη στο Περιστέρι...

Τις σκέψεις του για την πορεία της ομάδας μετά την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες μοιράστηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ταρίκ Τισουντάλι.

Όπως σημείωσε μιλώντας έξω από τ’ αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει στο τέλος. Να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Και συνέχισε αναφερόμενος στη σημαντικότερη φάση του αγώνα με το ακυρωθέν γκολ για τον «Δικέφαλο»: «Ο διαιτητής αποφασίζει, αν θα το δώσει ή όχι. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αυτές τις αποφάσεις. Κρατάω ότι κερδίσαμε. Και την αντίδραση του Μπάμπα, φυσικά (σ.σ. γελάει)».

Μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε η παρουσία του κόσμου της ομάδας: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, είναι πάρα πολύ παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ. Μας βοήθησαν πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τέτοιο κόσμο. Παίξαμε για τους οπαδούς μας, πήραμε τη νίκη και είναι αφιερωμένη σε εκείνους. Όλοι μαζί».

Σ’ ότι έχει να κάνει με τον ρυθμό προσαρμογής του στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον είπε: «Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθω πως γίνομαι ολοένα και περισσότερο κομμάτι του γκρουπ, μαθαίνω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, την φιλοσοφία. Όσο περισσότερο είσαι με την ομάδα, τόσο το καλύτερο».

Για να καταλήξει μιλώντας για την κλήρωση του League Stage για το UEFA Europa League: «Μου άρεσε η κλήρωση του Europa League. Έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας. Στην παρούσα φάση κάνουμε βήματα προόδου και μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.