Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χουάνκαρ (video)

Το απόγευμα της Τρίτης (3/9) αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ο 34χρονος Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Άρη και τον Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ ή απλώς… Χουάνκαρ όπως είναι ευρύτερα γνωστός – και – από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Τον 34χρονο αριστερό αμυντικό υποδέχθηκαν σήμερα (3/9) το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» άνθρωποι της ομάδας κι ακολούθως αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης για να ξεκουραστεί. Αύριο το πρωί θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθεί επισήμως.

Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους” για ένα χρόνο. Εφόσον ολοκληρωθεί αυτό, θα γίνει ο 11ος Ισπανός ποδοσφαιριστής στο ρόσστερ, μεγαλώνοντας κι άλλο την ισπανική παροικία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Προορίζεται για δεύτερος αριστερός οπισθοφύλακας, με τον Μάρτιν Φρίντεκ να έχει προτεραιότητα για τη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.