ΠΑΟΚ: Ο Κόλεϊ είναι βέβαιος… (video)

Ο Γκαμπονέζος κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στ' «ασπρόμαυρα»

Την πρώτη του συνέντευξη σε τουρκικά ΜΜΕ έδωσε ο Ομάρ Κόλεϊ μετά την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας και την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος διεθνής Γκαμπονέζος κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» σημείωσε αρχικά: «Σκεφτόμουν γιατί έφυγα από την Μπεσίκτας. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν απροσδόκητες καταστάσεις. Στην αρχή, ήμουν μέρος του πλάνου, έπαιζα σε κάθε αγώνα. Στη συνέχεια, ο σύλλογος αποχαιρέτησε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρχαν άσχημα πράγματα μεταξύ εμού και του συλλόγου. Έπαιζα σε κάθε αγώνα στην αρχή της σεζόν».

Και συνέχισε: «Έπρεπε να σκεφτώ τις ισορροπίες. Το συμβόλαιό μου με την Μπεσίκτας θα τελείωνε στο τέλος της σεζόν. Πέρασα καλά στην Μπεσίκτας και ήθελα να φύγω όμορφα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για μένα».

Για να καταλήξει: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και ρώτησα το διοικητικό συμβούλιο της Μπεσίκτας για τα σχέδιά τους για μένα. Μου είπαν ότι δεν σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο στο φινάλε. Έτσι έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.