Β. Κάρπιν: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατώτερη ομάδα από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στο ρωσικό πρωτάθλημα» (video)

Εξηγήσεις αλλά και δεσμεύσεις για τη μη κλήση του Φίοντορ Τσάλοφ στην Εθνική Ρωσίας έδωσε ο Ρώσος Ομοσπονδιακός τεχνικός

Την περασμένη Κυριακή συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίοντορ Τσάλοφ από την ΤΣΚΑ Μόσχας.

Ο 26χρονος διεθνής Ρώσος επιθετικός βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής, παίρνει διαδοχικές συμμετοχές και παραμένει στο κατόπι του πρώτου του τέρματος στ’ «ασπρόμαυρα». Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είχαν ενημερωθεί εδώ και ημέρες πως δε θα βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ρωσίας για τα δύο προγραμματισμένα φιλικά, σε μια προσπάθεια να έχει περισσότερο χρόνο για να δουλέψει και να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας κατά τη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το θέμα απασχολεί τους Ρώσους, που στη συγκέντρωση της Εθνικής δημοσιογράφοι ρώτησαν σχετικά τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαλερί Κάρπιν για την απουσία του Τσάλοβ εισπράττοντας την εξής απάντηση: «Φυσικά κρατάμε τον Τσάλοβ στην λίστα μας. Αν αρχίζει να παίζει σε έναν καλύτερο ρυθμό, θα κληθεί. Η ομάδα που επέλεξε να πάει, παλεύει για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατώτερη ομάδα από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στο ρωσικό πρωτάθλημα. Θα παίξει εκεί, θα προσαρμοστεί, τον κρατάμε στο στόχαστρό μας για τα επόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.