ΠΑΟΚ: Επιστροφή με απουσίες και δύο στο ιατρικό δελτίο

Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του «Δικεφάλου» μετά από τριήμερη ξεκούραση...

Το απόγευμα της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας αντάμωσαν εκ νέου τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το ματς στο Περιστέρι. με την αναχώρηση των διεθνών για τις Εθνικές Ομάδες, ξεκίνησε το τριήμερο ρεπό που έδωσαν ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες στους ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέρουν κι οι άνθρωποι της ομάδας: «Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό για να ξεκουραστεί τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το απόγευμα της Πέμπτης (05.09).

Χωρίς τους διεθνείς και με τους Τάισον και Μπράντον να κάνουν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον μαραθώνιο που τους περιμένει με την επανέναρξη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι με τον προπονητή. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Την Παρασκευή (06.09) το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 09:30 και στις 18:00».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.