Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κρατάει τα θετικά

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε αιχμές κατά του Ολυμπιακού, όμως τόνισε πως κρατάει τα θετικά από το πέρασμά του από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να νικούν συνέχεια. Επίσης, συμπλήρωσε πως η πανδημία του κορωνοϊού διέκοψε την πορεία της ομάδας του, η οποία πριν τη διακοπή βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Αρχικά, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση στον Ολυμπιακό. Όλη την ώρα στον Ολυμπιακό ήθελαν να νικάμε. Ήταν πραγματικά τέσσερα καλά χρόνια. Δεν κερδίσαμε τίποτα την πρώτη χρονιά, αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι αντιλήφθηκαν τη φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα. Χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα και έτσι αλλάξαμε τα πάντα».

Στη συνέχεια, ο 54χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Έπρεπε να σταματήσουμε λόγω κορωνοϊού. Η ομάδα βρισκόταν σε φανταστική φόρμα. Μετά από την πανδημία δεν ήταν το ίδιο. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό. Αφού έφυγα, δέχθηκα προτάσεις από την Championship αλλά δεν πίστευα σε εκείνα τα πρότζεκτ. Η Αγγλία όμως είναι ένα ποδοσφαιρικό έθνος, το καλύτερο όλων. Μια μέρα θα πρέπει να πάω εκεί γιατί μου αρέσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.