ΠΑΟΚ: Ο Σορετίρε είχε γράψει ιστορία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ-Την αντιμετωπίζει και τώρα με τον Δικέφαλο

Ο Σορετίρε απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε γίνει τότε ο νεότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η κλήρωση της League Phase του Europa League έφερε μεταξύ άλλων στον δρόμο του ΠΑΟΚ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε ό,τι αφορά στον Σόλα Σορετίρε, η σύμπτωση είναι άξια αναφοράς υπό την έννοια ότι ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ πριν από μικρό χρονικό διάστημα ήταν παίκτης της αγγλικής ομάδας.

Και τώρα θα παίξει αντίπαλός της σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο “Ολντ Τράφορντ¨, ένα γήπεδο που προφανώς το ξέρει καλά. 

Το εκπληκτικό όμως της κλήρωσης -σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σορετίρε- δεν είναι μόνο η προηγούμενη ομάδα του.

Είναι και το ότι στις αντιπάλους του ΠΑΟΚ είναι και η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στην οποία ο νεαρός Άγγλος είχε κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα τότε είχε γίνει και ο νεότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17 ετών και 23 ημερών) σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είχε πάει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας ξεπερνώντας μπροστά από τους Νόρμαν Γουϊτσάιντ (17χρ 131 ημ.), Μέισον Γκρίνγουντ ( 17χρ. 156 ημ.) και Γκάρι Νέβιλ (17χρ. 211 ημ.).

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 και τα δημοσιεύματα έρχονταν το ένα μετά το άλλο για τον Σόλα Σορετίρε.

Ήταν εκείνο το διάστημα που ο τότε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ τον είχε χρησιμοποιήσει σε παιχνίδι για τη φάση των “32” του Europa League της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στο πρώτο παιχνίδι, η αγγλική ομάδα είχε νικήσει, εκτός έδρας, με 4-0. Στη ρεβάνς (στις 25 Φεβρουαρίου 2021, είχε λήξει 0-0) είχε παίξει και και ο νυν παίκτης του ΠΑΟΚ και είχε γράψει ιστορία. Ο Σόλσκιερ τον είχε βάλει στο παιχνίδι ως αλλαγή, στο 76ο λεπτό και είχε γίνει τότε ο νεότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.