Άρης: Ο Μάντζιος “ζεσταίνει” τον Σουλεϊμάνοφ

Ο Άκης Μάντζιος κρατά σε εγρήγορση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ που είναι αναγκασμένος να βλέπει εκτός γραμμών τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν

Ο Σάπι Σουλεϊμάνμοφ είναι τιμωρημένος, από τον τελικό Κυπέλλου του Άρη με τον Παναθηναϊκό, με πέντε αγωνιστικές. Ο Ρώσος επιθετικός είναι αναγκασμένος -λόγω της τιμωρίας- να βλέπει εκτός γραμμών τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Βέβαια, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν στις θέσεις των πλάγιων μεσοεπιθετικών υπάρχουν προσθήκες όπως είναι το Σίστο αλλά και του Ντιαντέ που μπήκε πολύ γρήγορα -και σε πρώτο επίπεδο επιλογών- στο rotation του Άκη Μάντζιου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Σουλεϊμάνοφ περνάει σε δεύτερο επίπεδο υπό την έννοια ότι είναι ένας παίκτης που ο Άκης Μάντζιος περιμένει το πότε θα τελειώσει η τιμωρία του για να μπορεί να τον βάλει και πάλι στα σχέδιά του.

Στο πρόσφατο φιλικό της πρώτης ομάδας του Άρη με την Κ19 του συλλόγου, ο Σουλεϊμάνοφ ήταν ένας από τους παίκτες που ο Μάντζιος χρησιμοποίησε σε όλο το παιχνίδι καθώς ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Έλληνα τεχνικό να δώσει αγωνιστικά λεπτά ρυθμού στον Σουλεϊμάνοφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.