AEK: Αήττητος ο Πιερό κόντρα στους «αιώνιους» (videos)

Παίκτη γνωστό στα ελληνικά γήπεδα εξετάζει η ΑΕΚ, ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα έχει αγωνιστεί κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μάλιστα ο επιθετικός από την Αϊτή είναι αήττητος απέναντι στους «αιώνιους».

Εκτός από την περίπτωση του Φαφανά από την Τσέλσι, η ΑΕΚ εξετάζει ως εναλλακτική τον Φραντζί Πιέρο από τη Μακάμπι Χάιφα. Η Ένωση προσφέρει συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν στην άκρη από τον Ιβοριανό φορ των «μπλε», καθώς ο Φοφανά παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Το Plan B της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι γνωστός στα ελληνικά γήπεδα, καθώς η Μακάμπι Χάιφα τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναμετρηθεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Με τους Πειραιώτες έπαιξε στις 20 Ιουλίου 2022 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στο Ισραήλ. Η αναμέτρηση έληξε 1-1, ενώ μια εβδομάδα αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το βαρύ 4-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα ο Πιέρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» τη σεζόν 202324 συμμετείχαν στους ομίλους του Europa League και ένας εκ των τριών αντιπάλων ήταν η ομάδα του Ισραήλ. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα στις 5 Οκτωμβρίου 2023 έληξε χωρίς νικήτη και με το σκορ στο… μηδέν. Στη ρεβάνς της Λεωφόρου στις 14 Δεκεμβρίου 2023 η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-2.

Ουσιαστικά ο Πιερό μετρά τέσσερα παιχνίδια κόντρα στους «αιώνιους» του ελληνικού πρωταθλήματος με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.