Footballinsider247: «Η Τσέλσι ελπίζει να ξεφορτωθεί τον Φοφανά πριν κλείσει η ελληνική αγορά!»

Με βάση αγγλικό δημοσίευμα η Τσέλσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ντάτρο Φοφανά, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η ΑΕΚ.

Επιμένουν οι Άγγλοι για την υπόθεση του Ντάτρο Φοφανά και της ΑΕΚ. Δημοσίευμα από την «Footballinside247» αναφέρει ότι η Τσέλσι και η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση του deal.

Στόχος της αγγλικής ομάδας η αποδέσμευση αρκετών ποδοσφαιριστών, για να ελαφρύνει το ρόστερ των «μπλε», ο Φοφανά είναι ανάμεσα στους «φευγάτους».

«Οι μπλε ελπίζουν να ξεφορτωθούν τον Φοφανά πριν το ελληνικό μεταγραφικό παράθυρο κλείσει την Τετάρτη. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ έχουν ενταθεί τις τελευταίες 48 ώρες αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία», υποστηρίζει το δημοσίευμα από το νησί.

Η διοίκηση των «μπλε» είναι διατεθειμένη να δεχτεί μικρότερη πρόταση προκειμένου να ξεφορτωθει άμεσα στον παίκτη. Θυμίζουμε ότι για λογαριασμό της Ένωσης έφτασε στην Αθήνα ο Φραντζί Πιερό το βράδυ της Δευτέρας (09/09) και η προσθήκη ενός ακόμη στράικερ συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» για τον Λιβάι Γκαρσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.