ΑΕΚ: Έντονη κριτική για την πώληση του Πιερό από τους Ισραηλινούς

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ, ωστόσο στο Ισραήλ τα ΜΜΕ ασκούν έντονη κριτική στη Μακάμπι Χάιφα για τη συγκεκριμένη πώληση.

Στο επίκεντρο του Τύπου η Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, ύστερα από την πώληση του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Δευτέρας και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Όμως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τα ΜΜΕ της χώρας για τη συγκεκριμένη κίνηση της Μακάμπι Χάιφα, μέλη της διοίκησης των Ισραηλινών ασκούν έντονη κριτική για τη μεταγραφή του Πιερό μια εβδομάδα πριν λήξει η μεταγραφική περιόδος.

«Ο παίκτης πωλήθηκε λανθασμένα, αφού δεν έχει αποκτηθεί ακόμα ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει. Ο σύλλογος ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πουληθεί ο Πιερό, θα έρθει άλλος επιθετικός, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να εγκλιματιστεί. Όλες οι πρόσφατες αποχωρήσεις και οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν τον Ιούλιο και όχι τον Σεπτέμβριο», γράφουν στο Ισραήλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.