ΑΕΚ: Το «αντίο» του Πιερό στη Μακάμπι Χάιφα (video)

Ανάρτησή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τον Φραντζί Πιερό, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τη Μακάμπι Χάιφα.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα ο Φραντζί Πιερό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης ανακοινώθηκε από τον αθηναϊκό σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα ο επιθετικός από την Αϊτή επισκέφθηκε και το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Πιερό αποχαιρέτησε με ένα βίντεο τη Μακάμπι Χάιφα.

«Δεν ξέρω καν από που να αρχίσω. Σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο θέλω απλώς να πω ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε και με δεχτήκατε ως δικό σας. Σίγουρα θα μου λείψουν όλοι. Εύχομαι σε όλους σας μόνο επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Προς τους οπαδούς: Εκτιμώ όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου με την ομάδα. Πάντα θα θυμάμαι και θα λατρεύω όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Μην ανησυχείτε, η τηλεφωνική μου γραμμή είναι πάντα ανοιχτή, οπότε θα σας τηλεφωνώ…», έγραψε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Δείτε τη δημοσίευση του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.