Πανσερραϊκός: Απέκτησε πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και του ΠΑΟΚ

Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας για την ομάδα των Σερρών, η οποία πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν παίκτη που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον ακραίο αμυντικό, Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος τη σεζόν 2020-21 πέρασε από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Σενεγαλέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Πανσερραίκό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Moussa Wague, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

O Moussa Wague είναι γεννημένος στις 04/10/1998 στην Σενεγάλη, η θέση του είναι δεξιός μπακ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης έχοντας 29 συμμετοχές, ενώ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος στην θέση του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όταν και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 12 συμμετοχές και έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίον τον άφησε εκτός δράσης, ωστόσο τη σεζόν 2022-23 επανήλθε έχοντας 14 συμμετοχές με την Γκόριτσα στην Κροατία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Βέλγιο, με την φανέλα της Έουπεν, με την οποία 43 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2018 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα με την οποία αγωνίστηκε αρχικά στην β΄ ομάδα, ωστόσο γρήγορα προωθήθηκε και έκανε 6 συμμετοχές σε La Liga και Champions League, πριν δοθεί δανεικός αρχικά στη Νις και στην συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μοussa, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.