Oλυμπιακός: Δέκα χρόνια χωρίς απώλειες!

Videos που αξίζει να δείτε

Με όπλο την παράδοση οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός, στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση της διακοπής του Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Στόχος της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το «τέσσερα στα τέσσερα» στην Stoiximan Super League, την Κυριακή, στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Παναιτωλικό (18:30).

Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν μεταξύ άλλων να συνεχίσουν μία εκπληκτική παράδοση που διατηρούν, απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες, σε 28 αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία, έχουν συνολικά 25 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες.

Μάλιστα, μετρούν 19 διαδοχικές νίκες, εντός και εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό, έχοντας απωλέσει βαθμούς για τελευταία φορά, στις 30 Αυγούστου 2014, σε μία ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο.

Ακόμη καλύτερο είναι το εντός έδρας ρεκόρ των «ερυθρόλευκων», κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, με 14 νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις και τέρματα 39-6!

Ο Παναιτωλικός έχει νικήσει τον Ολυμπιακό μόνο στο Κύπελλο της περιόδου 2021-22. Επικράτησε με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό στην έδρα του και απείλησε με αποκλεισμό τον μεγάλο αντίπαλό του στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο Καρέλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 85’.

Ωστόσο, ο καταγόμενος από την Αιτωλοακαρνανία, Γιώργος Μασούρας, έστειλε το ματς στην παράταση σκοράροντας στο 90’+3 και στο 115’ πέτυχε άλλο ένα γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Πειραιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.