ΠΑΟΚ: Δικός του ο Λόβρεν!

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τα χρονικά περιθώρια-Εκλεισε τη μετεγγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν-Ανακοινώνει την απόκτηση του 35χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ντέγιαν Λόβρεν. Πρόλαβε τα χρονικά περιθώρια και κάνει δικό του στον 35χρονο Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Οπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει να κλείσει τη μετεγγραφή εντός χρονικών ορίων.

Αυτό και έγινε…

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λόβρεν για διετές συμβόλαιο και στο πρόσωπο του Κροάτη με τη σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή βρίσκει τον κεντρικό αμυντικό που αναζητούσε.

Ο Λόβρεν μεταξύ άλλων στην καριέρα του έχει έξι σεζόν με τη Λίβερπουλ. Μετά τη Λίβερπουλ, το 2020 είχε πάει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και συνεργάστηκε με τη ρωσική ομάδα για τρεις σεζόν. Ακολούθησαν οι δύο σεζόν με τη Λιόν και τώρα ο ΠΑΟΚ.

Στη Λίβερπουλ είχε πάει το 2014 από τη Σαουθάμπτον που ήταν η πρώτη ομάδα στην Αγγλία. Στη Σαουθάμπτον είχε πάει το 2013 από τη Λιόν που ήταν η πρώτη του ομάδα εκτός Κροατίας όταν είχε γίνει η μετεγγραφή το 2009 από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.