Λόβρεν: Άλλος ένας φιναλίστ του Μουντιάλ 2018 στην Ελλάδα!

Videos που αξίζει να δείτε

Oι 3+1 της θρυλικής Κροατίας, με παρελθόν ή...μέλλον στις ομάδες του Big Four!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, είναι το τελικό μεταγραφικό χτύπημα των πρωταθλητών και θα γίνει ο τρίτος από τους τέσσερις βασικούς της άμυνας της Κροατίας, στον τελικό του Μουντιάλ 2018, που έρχεται στην Ελλάδα!

Οι Κροάτες, με ηγέτη τον Λούκα Μόντριτς και προπονητή τον Ζλάτκο Ντάλιτς, είχαν φτάσει τότε ένα βήμα από την κορυφή του κόσμου, πριν τους κλείσει τον δρόμο ο Εμπαπέ με τη Γαλλία, που είχε επικρατήσει με 4-2 στο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Στα μετόπισθεν εκείνης της ομάδας, οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς, έχουν περάσει, ή …ετοιμάζονται να περάσουν από την Ελλάδα. Ακόμα όμως και ένας αναπληρωματικός μπακ του Ντάλιτς, αγωνίζεται σήμερα σε ομάδα της Stoiximan Super League!

Ο Λόβρεν, είχε στη Ρωσία παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας της Κροατίας, τον Ντόμαγκοϊ Βίντα, ηγετική φυσιογνωμία της ΑΕΚ, από το 2022! Στη δεξιά πλευρά της γραμμής των μετόπισθεν, ξεκινούσε ο Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έφτασε επίσης στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 για τον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίστηκε μόλις σε εννέα ματς, καθώς η καριέρα του βάδιζε προς τη Δύση της, λόγω τραυματισμών. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», τερματίστηκε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς και τον Μάρτιο του 2023, αποσύρθηκε σε ηλικία 31 ετών!

Τέταρτο μέλος της άμυνας της Κροατίας τότε, ήταν ο αριστερός μπακ Ίβαν Στρίνιτς, που αποσύρθηκε το 2019.

Οι ανωτέρω τρεις, δεν είναι όμως οι μόνοι της άμυνας της Κροατίας του 2018, που οι Έλληνες φίλαθλοι γνωρίζουν καλά! Ο τέταρτος δεν είναι άλλος από τον Τιν Γέντβαϊ του Παναθηναϊκού, που τότε ως παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν, όχι μόνο ήταν στην αποστολή του Μουντιάλ, αλλά αγωνίστηκε βασικός για 90 λεπτά, στη νίκη με 2-1 επί της Ισλανδίας, για την 3η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όταν ο Ντάλιτς έκανε rotation, στην ενδεκάδα του, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.