ΠΑΟΚ: Μπροστάρης και πολυτιμότερος ο Ζίφκοβιτς (pic)

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς ξεκίνησε δυναμικά την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε με άνεση τις ψήφους του "ασπρόμαυρου" κοινού στο διαγωνισμό της ΠΑΕ για τον MVP των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα του Αντρίγια Ζίφκοβιτς την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ήταν τέτοιες, που κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά και τις ψήφους του “ασπρόμαυρου” κοινού στο διαγωνισμό της ΠΑΕ για τον πολυτιμότερο παίκτη των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Κόντεψε στο 50% το ποσοστό του, αφήνοντας πίσω του άλλους αγαπητούς στην κερκίδα παίκτες, όπως ο Τάισον και ο Μπάμπα.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κατέκτησε το βραβείο του MVP Ιουλίου/Αυγούστου 2024-25.

Ο Σέρβος όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ξεκίνησε τη χρονιά άψογα αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο Zile κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ στα εννιά παιχνίδια που αγωνίστηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα έδινε τον καλύτερο του εαυτό σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Με την καθοριστική του συμβολή, ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις σε κρίσιμες στιγμές.

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Ιουλίου/Αυγούστου 2024-25, ο A. Ζίβκοβιτς κέρδισε την πρώτη θέση με ποσοστό 48%, ξεπερνώντας τους Τάισον και Μπάμπα, που ήταν επίσης εξαιρετικοί. Ο Τάισον πέτυχε τρία γκολ, έδωσε μία ασίστ και συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ο Μπάμπα σκόραρε δύο φορές, μοίρασε μία ασίστ και εντυπωσίασε με τη σταθερότητα και την αμυντική του λειτουργία”.

zivkovic


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.