ΑΕΚ: Τα Σπάτα που γεμίζουν και ο Μουκουντί

Στα Σπάτα βρίσκονται ξανά οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς με τον Βόλο περιμένοντας ευχάριστα νέα από τον Μουκουντί.

Με τους διεθνείς παίκτες που έλειψαν στις εθνικές τους ομάδες συνεχίζεται από την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο την Δευτέρα στην “Αγιά Σοφιά”.

Την Πέμπτη μπήκαν στις προπονήσεις της Ένωσης όλοι οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και οι υπόλοιποι διεθνείς παίκτες της ομάδας με τον Ματίας Αλμέιδα ουσιαστικά από την Παρασκευή να μπορεί να τους προπονεί όλους σε… φουλ ρυθμούς.

O Αρόλντ Μουκουντί που επέστρεψε από την Εθνική Καμερούν με ενοχλήσεις ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η πορεία του τραυματισμού του για να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Βόλο.

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό τεχνικό είναι πως όσοι επέστρεψαν από τις εθνικές τους, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.