ΠΑΟΚ: Δύσκολα για το ντέρμπι ο Μπράντον Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, που τον ταλαιπωρούν από τον πρώτο αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς (22/8), οπότε δύσκολα θα προλάβει την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ο Μπράντον Τόμας ταλαιπωρείται εδώ και τρεις εβδομάδες, από τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (22/8), από ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και δύσκολα θα δώσει το παρών στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/9). Ούτε σήμερα (12/9) έκανε προπόνηση κανονικά ο Ισπανός επιθετικός, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τους “πράσινους”.

Ο Μπράντον Τόμας, που είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, δεν επανήλθε έκτοτε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο. Υπολογιζόταν ότι θα επανέλθει στο διάστημα της διακοπής, κάτι που δεν έγινε, οπότε, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει εκτός και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της ομάδας.

Κατά τα λοιπά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάθεσή του, μετά και την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές τους ομάδες. Ο μόνος που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ήταν ο Μαντί Καμαρά, ενώ όλοι οι άλλοι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Την Παρασκευή (13/9) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.