Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: «Αν πιστεύετε ότι κερδίσαμε ήδη, αλλάξτε μυαλά»

Videos που αξίζει να δείτε

Όλα όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (15/09, 18:30, MC Novasports.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο φαληρικό γήπεδο τους Αγρινιώτες την Κυριακή (15/09, 18:30, MC Novasports.gr) με στόχο το 4Χ4.

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και τους ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένα διαδικαστικό ματς.

«Έχουμε τρεις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές και δεν χρειάζεται να σας πω ότι πρέπει να τις κάνουμε τέσσερις πριν το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Άρη. Όμως κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις πριν το παίξεις. Αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι έχουμε κερδίσει τον Παναιτωλικό από τώρα, να αλλάξουν μυαλά. Εγώ θέλω από σας να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, όπως στη Λαμία», ισχυρίστηκε ο Βάσκος προπονητής.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχουν επιστρέψει οι διεθνείς, ενώ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας. Οι δύο Έλληνες υποβλήθηκα σε ιατρικά τεστ, καθώς το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν με πρόβληματα τραυματισμων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθαρά, ωστόσο ο Μεντιλίμπαρ προτιμά να τους προστατέψει εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.