Άρης: Πλάνο για Κρήτη με Μόντσου (pic)

Ο εορτάζων Μόντσου πήρε μέρος κανονικά στη σημερινή (13/9) προπόνηση του Άρη και εκτός απροόπτου υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (15/9) - Ο Μάγιο έμεινε και πάλι εκτός προγράμματος

Με επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Άρη γιόρτασε σήμερα (13/9) τα 25α γενέθλιά του ο Μόντσου! Ο Ισπανός μέσος φαίνεται ότι ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημά του στο πόδι και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θέτοντας υποψηφιότητα να είναι όχι απλώς στην αποστολή για το ερχόμενο παιχνίδι στην Κρήτη (15/9), με αντίπαλο τον ΟΦΗ, αλλά ακόμη και βασικός.

Βεβαίως, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Άκης Μάντζιος, συνυπολογίζοντας τις προπονήσεις που έχασε το προηγούμενο διάστημα ο Μόντσου, αλλά και την άποψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Στην αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά για τον Έλληνα προπονητή, αν συμπεριλάβει τον παίκτη στην αποστολή κι αν του εμπιστευτεί θέση στη βασική ενδεκάδα. Κάτι, πάντως, που πολύ θα ήθελε, με βάση τις εμφανίσεις του Ισπανού στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, ο Ούγκο Μάγιο δεν πήρε μέρος και σήμερα στην προπόνηση της ομάδας. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο πόδι. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή της ομάδας για την Κρήτη. Και αυτό, πάντως, αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Οι “κίτρινοι” θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση στο Δασυγένειο και στη συνέχεια ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο. Στη σημερινή διαδικασία, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondo game, λειτουργία στις στατικές φάσεις και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Για τον εορτάζοντα σήμερα Μόντσου, η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εξής:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.