Μάντζιος: “Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, χαρούμενος για τον Μορόν!”

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (13/9) στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ (15/9), σχολίασε τις κινήσεις που έκαναν οι "κίτρινοι" στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και την παραμονή του Λορέν Μορόν

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι (έχοντας το βλέμμα του στραμμένο και στην αγορά των ελεύθερων, βεβαίως), προσθέτοντας στο δυναμικό του οκτώ νέους παίκτες και διατηρώντας στο ρόστερ με νέα συμβόλαια τους Χούλιαν Κουέστα και Φαμπιάνο. Επιπλέον, κράτησε και τον Λορέν Μορόν, για τον οποίο μεγάλη συζήτηση έγινε από το τέλος της περασμένης σεζόν σχετικά με το αν μείνει ή όχι ο πρώτος σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος της Super League. Ο Άκης Μάντζιος, στο πλαίσιο των σημερινών (13/9) του δηλώσεων στη NOVA εν όψει του ερχόμενου εκτός έδρας αγώνα των “κίτρινων” με τον ΟΦΗ, έκανε τον απολογισμό των κινήσεων σχετικά με τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του και εξηγώντας τους λόγους γι’ αυτό.

Αρχικά, ο προπονητής του Άρη απάντησε, αν η διακοπή που προηγήθηκε βοήθησε την ομάδα του να δεθεί περισσότερο, μιας και είναι αρκετοί οι καινούργιοι παίκτες σε αυτήν, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχασαν τα βασικά στάδια της προετοιμασίας: “Ήταν ένα διάστημα, το οποίο μάς βοήθησε να δουλέψουμε περισσότερο με τους νέους παίκτες και να ενσωματωθούν αυτοί καλύτερα στην ομάδα μας. Βοήθησε να γνωριστούν καλύτερα με τους νέους τους συμπαίκτες και να βελτιωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στο επίπεδο του υπόλοιπου γκρουπ”.

Κι όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία είναι τώρα οι νέοι παίκτες, είπε ο Μάντζιος: “Σίγουρα οι νέοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν. Το ίδιο θα συμβαίνει σε κάθε διακοπή πρωταθλήματος, θα βελτιώνονται δηλαδή, μέχρι να φτάσουν όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ναι, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε στη διακοπή!”

Στην ερώτηση σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και στη διαμόρφωση του ρόστερ, ο Μάντζιος εστίασε στα εξής: “Ναι, είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν την περίοδο των μεταγραφών. Η ομάδα κινήθηκε στοχευμένα σε ό,τι αφορά στους παίκτες που ήρθαν, ενώ κράτησε αυτούς που ήθελε. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Φαμπιάνο και ο Χουλιάν Κουέστα έμειναν στην ομάδα. Έχουμε έναν κορμό καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, οπότε από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα στον τομέα της διαμόρφωσης του ρόστερ είμαστε ευχαριστημένοι”.

Ιδιαίτερα για τον Λορέν Μορόν και την παραμονή του στην ομάδα, ερωτώμενος ο Μάντζιος σχολίασε: “Ήταν μια περίοδος περίεργη και για εμάς, αλλά και για τον ίδιο. Αυτό νομίζω είναι κατανοητό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρήκαμε ιδιαίτερα που έμεινε στην ομάδα μας! Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Άρη. Κι αυτός, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά, την προηγούμενη, ενδεχομένως περίμενε να κάνει μια μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πάντα ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει στόχους κι αυτό είναι σημαντικό, είναι καλό και δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν. Ήταν δύο μήνες δύσκολοι και για τον ίδιο και για εμάς, να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Από τη στιγμή που έμεινε στην ομάδα μας, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές και η λειτουργία του είναι πλέον διαφορετική, όπως και η θέλησή του για να προσφέρει. Είναι, λοιπόν, σημαντικό που έμεινε κοντά μας! Τέλος καλό, όλα καλά και περιμένουμε πάρα πολύ τα γκολ του!”

Αναφορικά με τον ερχόμενο αντίπαλο του Άρη στο πρωτάθλημα, τον ΟΦΗ, και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουν οι “κίτρινοι” στην έδρα του, ο Μάντζιος είπε: “Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της έχει και περισσότερο κίνητρο και ώθηση από τον κόσμο της. Έρχεται από καλή νίκη, που του έδωσε ψυχολογική διάθεση. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Θέλουμε τη νίκη κι αυτός είναι ο στόχος μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής!”

Και πρόσθεσε: “Έχουμε δουλέψει καλά σε όλα τα σημεία, σε αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς και σε αυτά που περιμένουμε να κάνει ο αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κρήτης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.