Asteras AKTOR – Ατρόμητος: Υπό το βλέμμα του Μακελελέ

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Asteras AKTOR υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Ατρόμητο (14/09, 20:00, Novasports Prime) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στην Τρίπολη ο Asteras AKTOR φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (14/09) στις 20:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Novasports Prime.

Στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα βρίσκεται ο αντικαταστάτης του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής ύστερα από τρεις αγωνιστικές αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Τη θέση του Ράσταβατς αναλαμβάνει ο Κλοντ Μακελελέ, ο Γάλλος τεχνικός έφτασε την Παρασκευή στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αρκάδων και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην άκρη του πάγκου για τον Asteras AKTOR θα βρεθεί ο Στάικος Βεργέτης.Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους ο Νικολάι Άλχο, ο οποίος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Για τους Περιστεριώτες ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τους Κίνι και Μανσούρ να επιστρέφουν στην αποστολή, οι δύο ποδοσφαιριστές εξέτισαν την τιμωρία τους. Ντεμπούτο με τον Ατρόμητο αναμένεται να κάνει ο Χάρης Τσιγγάρας, ενώ εκτός για διάφορους λόγους οι Τζοβάρας, Πομόνης και Αργυρίου. Στο πλευρό του Ατρομήτου και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Τρίπολη για το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.