Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για Παναιτωλικό

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15/09, 18:30, MC Novasports.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρώτο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή από τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων ο Παναιτωλικός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» του Αγρινιώτες για την 4η αγωνιστική της Super League. Στόχος των Πειραιωτών το 4Χ4 στο πρωτάθλημα και η παραμονή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, δηλαδή τις απουσίες των Παναγιώτη Ρέτσου και Γιώργου Μασούρα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Βάσκος προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα θα προβάρουν για πρώτη φορά τη φανέλα με τα ερυθρόλευκα. Τις τελευταίες μέρες οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων.

Παράλληλα δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ντόη και Πιρόλα, καθώς ο Κάρμο πιθανότατα θα ξεκουραστεί ύστερα από τα γεμάτα παιχνίδια με την Ανγκόλα. Φανέλα βασικού από τον Μεντιλίμπαρ θα πάρει και ο Στάμενιτς στο παιχνίδι με τα «καναρίνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.