ΠΑΟΚ: Έφτασε κι αποθεώθηκε ο Λόβρεν! (pics + video)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατέφθασε σήμερα (14/9) στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας αποθεωτική υποδοχή από φίλους του ΠΑΟΚ, που έσπευσαν να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Η μισάωρη καθυστέρηση δεν πτόησε κανέναν! Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” να υποδεχτούν τον Ντέγιαν Λόβρεν αποζημιώθηκαν με την άφιξη του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Λυών και διεθνή επί σειρά ετών με την Εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο τελευταίος χαμογελαστός και ευδιάθετος χάρηκε ιδιαίτερα της υποδοχής που έτυχε και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Ο Λόβρεν δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους φίλους του ΠΑΟΚ, που τον περίμεναν στο “Μακεδονία”, όπως και να μοιράσει αυτόγραφα. Όπως ήταν λογικό, δεν έκανε δηλώσεις, καθώς η μεταγραφή δεν έχει κλείσει τυπικά ακόμη. Αυτό θα γίνει εφόσον όλα είναι καλά από τις ιατρικές εξετάσεις, που πρόκειται να περάσει, και δοθεί το τελικό ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους “ασπρόμαυρους”. Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου. Το πότε θα είναι σε θέση να πάρει μέρος σε παιχνίδι, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετράει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ εν όψει της μακριάς σεζόν που έχει μπροστά της ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.