Βέλεθ: “Πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα με τον ΟΦΗ, για να νικήσουμε”

Ο Φραν Βέλεθ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για τον σημερινό (15/9) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, τόνισε τι πρέπει να κάνουν οι "κίτρινοι" για να νικήσουν στο Ηράκλειο - Πώς σχολίασε τη μετακίνηση του Χουάνκαρ στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά και την συνύπαρξη έντεκα Ισπανών εκεί

Ο Φραν Βέλεθ ήταν σαφής, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (15/9) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι “κίτρινοι” για να φύγουν με το “διπλό” από το Ηράκλειο. Όπως τόνισε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, η ομάδα του πρέπει να έχει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αν θέλει να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, φρόντισε να υποδεχτεί θερμά τον Χουάνκαρ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και δίπλα δίπλα στην άμυνα στον Παναθηναϊκό, αλλά και να τονίσει το πλεονέκτημα της συνύπαρξης έντεκα Ισπανών αυτή την περίοδο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αρχικά, ερωτώμενος για το παιχνίδι του Άρη στην έδρα του ΟΦΗ και πώς πρέπει να το προσεγγίσουν οι “κίτρινοι” απάντησε: “Όπως συμβαίνει πάντα, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα, για να πάρουμε τη νίκη εκεί”.

Και πρόσθεσε, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες, που πρέπει να προσέξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να φύγουν με τη νίκη από το Ηράκλειο: “Πρέπει να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Στην άμυνα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Γενικώς, έχουμε πρόβλημα σε αυτό το σημείο και πρέπει να το λύσουμε. Πρέπει να σταθούμε καλά ως ομάδα σε όλους τους τομείς, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Βέλεθ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στον Άρη, μετά την απόκτηση του Χουάνκαρ, υπάρχει πλέον μια ενδεκάδα Ισπανών παικτών. Είπε με δόση χιούμορ: “Πράγματι, στην Ισπανία μπορεί να μην έχει ομάδες με τόσους πολλούς Ισπανούς παίκτες! Πάντως, ως ομάδα μάς βοηθάει αυτό, γιατί όταν είμαστε τόσοι πολλοί που μιλούμε την ίδια γλώσσα (σ.σ. δεν αναφέρεται μόνο στους Ισπανούς που βρίσκονται στον Άρη, αλλά και σε αυτούς που μιλούν τα ισπανικά) μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο”.

Όσο για τον Χουάνκαρ, με τον οποίο συνυπήρξε στον Παναθηναϊκό, τον καλωσόρισε στον Άρη λέγοντας: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τον βρίσκω ξανά ως συμπαίκτη! Στον Παναθηναϊκό παίζαμε κάποια χρόνια μαζί, και μάλιστα στην αριστερή πλευρά της άμυνας δίπλα δίπλα, οπότε έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία από εκεί”.

Σχετικά με το αν η διακοπή ωφέλησε τον Άρη, καθώς είναι πολλοί οι νεοφερμένοι παίκτες, ο Βέλεθ επισήμανε: “Η διακοπή μάς βοήθησε, να συγκροτηθεί καλύτερα η ομάδα και να αρχίσει να αγωνίζεται καλύτερα. Πιστεύω ότι η εικόνα μας στη συνέχεια θα είναι καλύτερη. Με τον Πανσερραϊκό κάναμε καλό παιχνίδι, όχι, όμως, το ίδιο και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει, λοιπόν, να παίζουμε καλύτερα στο εξής ως ομάδα και πιστεύω ότι θα αρχίσει από εδώ και στο εξής να γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.