Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα

Videos που αξίζει να δείτε

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής (20:30 Novasports Prime).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. Σε 77 ματς των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 39 νίκες και οι «πράσινοι» 22. Επίσης, 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 112-74 υπέρ του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16:30, με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Λεβαδειακό στις Σέρρες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με ένα βαθμό. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στις Σέρρες, τα «λιοντάρια» έχουν τρεις νίκες, ενώ μια αναμέτρηση έχει λήξει ισόπαλη. Τα γκολ είναι 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 18:30, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς. Στα 14 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους. Τα γκολ είναι 39-7 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Τέλος, στις 20:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη τέταρτη θέση με πέντε βαθμούς. Στα 43 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην Κρήτη, ο ΟΦΗ έχει 23 νίκες και ο Άρης δώδεκα. Επίσης, οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 71-43 υπέρ των Κρητικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Athens Kallithea 0-0
Asteras Aktor-Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός (16:30 Novasports Prime)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 Cosmotesports2HD)
ΟΦΗ-Άρης (20:30 Cosmotesports1HD)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ (20:00 Cosmotesports1HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.