Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: Γκολ, θέαμα και μοιρασμένοι βαθμοί (videos)

Ωραίο παιχνίδι και ισοπαλία (2-2) στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού - Λεβαδειακού, τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με Σαλαζάρ (27') και αυτογκόλ Τσοκάι (44'), αλλά οι Βοιωτοί «απάντησαν» στο δεύτερο ημίχρονο με Μπάλτσι (55') και Ρόμο (75').

Ισοπαλία στις Σέρρες για Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη Super League. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με Σαλαζάρ (27΄) και αυτογκόλ του Τσοκάι (44′), αλλά οι Βοιωτοί στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν το ματς στα ίσα με Μπάλτσι (55′) και Ρόμο (75′).

Ο Λεβαδειακός στο 79ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από τη δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Μορέιρα από τον διαιτητή Πουλικίδη. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις δύο βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός είναι στον… πάτο με μόλις έναν.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Μιχάλης Γρηγορίου για τον Πανσερραϊκό επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 με τον Γκουγκεσασβίλι κάτω από την εστία. Τετράδα στην άμυνα με τους Κουτσογούλα, Φαρές, Μπέργκστρομ, Πεταυράκη από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικά χαφ οι Στάικος και Λιάσος. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπετανκόρ και πίσω οι Σαλαζάρ, Ντέλετιτς και Τομάς.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 για τον Λεβαδειακό και τον Γκαραβέλη στην εστία. Στην άμυνα ο Τσάπρας δεξί μπακ, ενώ ο Βήχος στο αριστερό. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Παπαδόπουλος και Λιάγκας. Στα χαφ ο Τσοκάι με τον Μορέιρα. Μεσοεπιθετική τριάδα οι Γιοκέ, Μπάλτσι και Πεντρόσο. Μοναδικός προωθημένος ο Όζμπολτ.

Το Α’ Ημίχρονο

Δυνατά μπήκε ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπετανκόρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο επιθετικός των γηπεδούχων προσπάθησε να κρεμάσει τον Γκαραβέλη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μπάλτσι έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Όζμπολτ με πλασέ απείλησε τον Γκουργκεσαβίλιμ ο οποίος έπεσε στη γωνία και έβγαλε σε κόρνερ. Τα «λιοντάρια» στο 27ο λεπτό πήραν προβάδισμα με τον Σαλαζάρ, ο Τομάς με απίθανη μπαλιά πίσω από το κέντρο της άμυνας βρήκε τον Κολομβιανό. Ο Σαλαζάρ νίκησε στο ένας με έναν τον Τσάπρα με ωραίο τελείωμα για το 1-0 του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα του Γρηγορίου πίεσε τον Λεβαδειακό για δεύτερο γκολ και στο 44ο λεπτό ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Τσοκάι κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 του Πανσερραϊκού.

Το Β’ Ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός. Μάλιστα στο 55ο λεπτό η ομάδα του Παπαδόπουλου μείωσε σε 2-1 με τον Μπάλτσι, ο Πεντρόζο γύρισε την μπάλα για τον Αργεντινό και εκείνος με πλασέ νίκησε από κοντά τον Γκουγκεσασβίλι.Το γκολ που πέτυχε ο Μπάλτσι αποτελεί το πρώτο στην επιστροφή του Λεβαδειακού στη Super League.

Χρυσή αλλαγή για τον Λεβαδειακό ο Ρόμο, ο οποίος στο 75ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα. Η φάση άρχισε από λάθος του Λιάσου έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, ο Γιαννιώτας κέρδισε την μπάλα, ο Κωστή την πέρασε στον Μπάλτσι και ο τελευταίος έστρωσε στον Ρόμο για το 2-2 των Βοιωτών. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μορέιρα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση δύο με έναν, ο Κωστή κουβάλησε την μπάλα και με δυνατό σουτ αστόχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία φάση στο 90+8′ ήρθε από τον Μπέργκστρομ με κεφαλιά, αλλά το 2-2 παρέμεινε μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Η ταυτότητα του ματς:

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός, 4η αγωνιστική Super League.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Γεώργιος Χριστάκογλου.
4ος: Αλέξανδρος Μέγας.
VAR: Αθανάσιος Τζήλος
AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης

Γκολ: 27′ Σαλαζάρ 44′ Τσοκάι (αυτ.) – 55′ Μπάλτσι, 75′ Ρόμο
Κίτρινες: 24′ Τομάς, 38′ Φάρες, 46′ Στάικος, 64′ Κουτσογούλας, 65′ Ντέλετιτς, 66′ Νταβίντσον – 16′ Τσοκάι, 18′ Γιοκέ, 66′, 79′ Μορέιρα
Κόκκινες: 79′ Μορέιρα

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φάρες (63′ Νταβίντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (63′ Τέρζιτς ), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Περούτσι, Καπτουμ.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος, 4-2-3-1): Γκαραβέλης, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Παπαδόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (63′ Ρόμο), Τσοκάι (74′ Κωστή), Λιάγκας, Μπάλτσι, Πεντρόζο (74′ Κιάσσος), Τσάπρας, Μορέιρα.

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκροφ, Εραμούσπε, Πλέγας, Συμελίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.